Top termékeink

0 Ismertető(k)
1 290 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 790 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 290 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 790 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 250 Ft‎
0 Ismertető(k)
9 990 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 290 Ft‎
0 Ismertető(k)
690 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 500 Ft‎
0 Ismertető(k)
7 450 Ft‎
0 Ismertető(k)
890 Ft‎
0 Ismertető(k)
590 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 490 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 790 Ft‎
0 Ismertető(k)
890 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 350 Ft‎
0 Ismertető(k)
890 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 090 Ft‎
0 Ismertető(k)
890 Ft‎
0 Ismertető(k)
590 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 690 Ft‎
0 Ismertető(k)
890 Ft‎
0 Ismertető(k)
1 350 Ft‎
1 Ismertető(k)
850 Ft‎

1. Általános rendelkezések

A PandaFood Webáruházat a Sau-Van Bt.. (1156 Budapest, Páskomliget utca 67., adószám: 28673774-2-42) üzemelteti. 

Az a magánszemély vagy társaság (a következőkben ügyfél), aki az www.pandafood.hu honlapján keresztül rendel, elfogadja a jelen vásárlási szerződés feltételeit.

Az vásárlói szerződést a PandaFood akkor tekinti elfogadottnak, ha ez tartalmazza a rendelési számot és tárolni fogja a teljesítéstől számított egy évig. Az Ügyfél rendelése által elfogadja a jelen szerződés feltételeit.

PandaFood kijelenti, hogy rendelkezik a törvény által előírt összes hatósági engedéllyel, melyek szükségesek úgy az on-line webáruház működése, mint a termékkereskedelem és szállítási szolgáltatás érdekében.

2. Szerződéses felek azonosítása

Jelen vásárlási szerződés a PandaFood, mint eladó és ügyfele között jött létre.

PandaFood felelőssége kizárólag a www.pandafood.hu webáruházon keresztül megrendelt termékekre terjed ki, melyek on-line termékkatalógusunkban megjelennek.

Az Ügyfél adataival kitölti a regisztrációs űrlapot, és bármikor a rendelés során módosíthatja azokat, a PandaFood teljesíti a rendelést, és minden esetben számlát állít ki. A Megrendelő felelősséget vállal a hibás vagy hamis adatok szolgáltatása esetén okozott károk miatt. PandaFoodmak jogában van törölni minden hibás vagy hamis regisztrációt és ellenőrizze Ügyfél hitelességét további kételyek esetén.

3. Árak

Az online katalógusban feltüntetett árak a PandaFood termékeinek végső fogyasztói árai. Ezek a megjelenítéstől a megrendelés időpontjáig érvényesek, az eladó köteles a kiválasztott termékek rendelését fogyasztói áron teljesíteni, melyek a megrendelés időpontjában voltak közzétéve. A megrendelés visszaigazolása tartalmazza ezeket az árakat. 

4. Felelősség

A PandaFood on-line vásárlás és szállítási szolgáltatás kapcsolatos információkat az "Információk -> Szállítási módok, díjak" menüpontban olvashatóak. PandaFood minden tőle telhetőt megtesz, hogy a fenti előírtakat teljesíti és betartja azokat. Az Ügyfél kijelenti, hogy ismeri és elfogadja a dokumentum tartalmát.

5. A Vevő kötelezettségei

A Vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelés visszaigazolásával elfogadja a szerződés feltételeit, amennyiben nem tartja be az előírásokat, a szerződést szegi meg, és felelősséggel tartozik. A Vevő vállalja, hogy az általa kiválasztott megrendelt termékek kifizetéséről Ő maga gondoskodik. Ha a szállítás meghíúsul az Ügyfél hibájából, az ügyfélnek az ebből származó költségeket fizetnie a PandaFood részére.

5.1 Szolgáltató elállási jog

A Szolgáltatót elállási jog illeti meg abban az esetben is, ha a VEVŐ a megrendelt termék átvételét megtagadja a kiszállításkor. Ha az Ügyfél Fogyasztónak minősül, a termék átvételének megtagadását a Szolgáltató a Fogyasztót megillető elállási jog (8. fejezet) gyakorlásának tekinti, ha a Fogyasztót megillető elállási jog gyakorlásának feltételei fennállnak.

Amennyiben a VEVŐ megtagadja a csomag átvételét, úgy köteles 12 órán belül emailben: info@pandafood.hu jelezni felénk  az átvétel megtagadásának okát. Amennyiben nem indokolja az átvétel megtagadásának okát, úgy a továbbiakban semmilyen, a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatos reklamációt nem jogosult érvényesíteni. Az átvétel indoklás nélküli megtagadása esetén a szállítási költségek a VEVŐT terhelik.

6. Adatbiztonság

PandaFood betartja a biztonsági adatokra vonatkozó rendeletet annak érdekében, hogy ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük. Semmilyen információt nem továbbítjuk harmadik fél részére.

A honlap könnyebb és egyszerűbb használata érdekében cookie-kat használunk.

7. Nyilvántartási adatok

Látogatóink a regisztráció során megadják személyes adataikat (név, cím, telefon, e-mail, stb). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések végrehajtása érdekében tároljuk. Ügyfélszolgálatunk szükség esetén, kizárólag a kapcsolatfelvétel céljából használja az adatokat. Semmilyen körülmény között nem továbbítjuk ügyfeleink adatait harmadik személy részére.

8. Regisztráció törlése

Ügyfeleink törölhetik regisztációjukat: E-mailben az info@pandafood.hu e-mailcímre küldött lemondó levelükkel.

9. Akciók

A PandaFood fenntartja jogát arra, hogy különböző akciókat hirdessen meg a honlapon vagy egyéb médiumon keresztül.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az akciók feltételeit minden előzetes értesítés nélkül módosíthassuk.

Az akciókban résztvevő termékek a készlet erejéig érvényesek.