Speciális ajánlataink

0 Ismertető(k)
290 Ft‎
0 Ismertető(k)
3 150 Ft‎ 3 650 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 500 Ft‎ 3 000 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 750 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 200 Ft‎ 2 550 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 550 Ft‎
0 Ismertető(k)
3 300 Ft‎ 3 800 Ft‎
0 Ismertető(k)
3 250 Ft‎ 3 750 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 460 Ft‎ 2 860 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 050 Ft‎ 2 350 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 550 Ft‎ 2 920 Ft‎
0 Ismertető(k)
2 750 Ft‎

Párolt marha kínai módra

Oct 16, 2016
Párolt marha kínai módra

HOZZÁVALÓK:

ELKÉSZÍTÉS:

A sütőt 160 fokra előmelegítjük. Az olajat egy sütőbe tehető, fedős magas falú edényben közepes hőfokon felhevítjük, majd megpirítjuk benne a marhahúsok mindkét oldalát (oldalanként 3-4 perc). Ezután kivesszük a és félretesszük.

Az edénybe tesszük a hagymát és a sárgarépát, kevergetve néhány perc alatt megpirítjuk. Hozzáadjuk a szóját, a cukrot, a csillagánizst, a fokhagymát, az ecetet, a levest, a szezámolajat és az újhagyma kétharmadát. Összekeverjük, rátesszük a fedőt és a sütőben 2 és fél-3 órán keresztül sütjük-pároljuk, amíg a hús megpuhul.

A marhahúst ízlés szerint párolt rizzsel vagy salátával és a maradék újhagymával tálaljuk.